Ri-traffic

Over ons

Wij zijn een bedrijf dat tijdelijke en permanente verkeersvoorzieningen kan leveren en aanbrengen. Daarnaast zijn wij in het bezit van kennis uit de praktijk en wij spreken uw taal.
Wij staan voor u klaar

waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u een eerlijk advies op maat geven over uw project en eventueel volledig ontzorgen. Doordat wij alles in eigen hand hebben kunnen wij met spoed leveren, buiten kantoortijden om kunt u ons ook bereiken voor spoedleveringen.

Installatie / Plaatsing

Ieder project compleet verzorgd, het wordt netjes gedaan met Ri-Traffic. Wij regelen voor u de installatie, plaatsing of afzetting. Ook met tijdelijke ZZP'ers kunnen wij u verder helpen.

Tijdelijk verhuur

Huren van dranghekken, kabelbruggen of geleidebakens? Dit en nog veel meer andere artikelen, het is mogelijk bij ons. Wij regelen het voor je, voor een scherpe prijs.

Online Bestellen

Wij leveren direct aan consumenten en zakelijke klanten. Bestel eenvoudig en snel met Verkeerswinkel.nl. Premium artikelen, scherpe prijzen en lage transportkosten.

Ri-Traffic is opgericht 2017

Tom de Ridder

Eind 2017 is Ri-Traffic opgericht door Tom de Ridder. Tom heeft diverse beroepen in de infrawereld gehad zoals het professioneel plaatsen van wegafzettingen.

Samen met ons team van professionals leveren wij elke dag bestellingen uit aan diverse klanten door heel Nederland, zowel aan particulieren als zakelijke klanten.

gratis advies

Ri-Traffic is opgericht met de visie om klanten eerlijk te adviseren en te behandelen zoals wij ook graag behandeld zouden worden. Wij kennen de regels uit de praktijk en passen dit ook toe op onze producten.

Ri-Traffic maakt graag vrijblijvend kennis met uw bedrijf. Stel uw vraag via onze live chat, per e-mail of neem contact met ons op.

ervaren in de infrawereld

verhalen

Onze strepen zijn al verdiend op alles wat te maken heeft wegbebakening, verkeersvoorzieningen en wegafzetting projecten voor een groot aantal opdrachtgevers in zowel verkoop, slim transport, huren en project-installatie.

Afzetmaterialen met uw bedrijfslogo Voor DVS Aalst hebben wij vandaag diverse Pionnen met bedrijfslogo geleverd, waaronder verkeersborden en verkeerskegels.  Wij…

Verder lezen

Reflectoren voor vangrail In februari 2020 hebben we alle vangrail reflectoren mogen leveren voor de snelwegen A2, A50, A67, A58…

Verder lezen

Ronde verkeerspiegels In opdracht van gemeente Tiel hebben we in 2018 voor diverse plekken onze verkeersspiegels mogen leveren. Wij staan…

Verder lezen

Kunststof Verkeersdrempels Voor R.A.Ham Onderhoud Service & Reparatie hebben we in 2018 verkeersdrempels geplaatst op het bedrijventerrein. Daarmee is de…

Verder lezen

Wegdekreflectoren plaatsing In november 2019 hebben we in opdracht van VDC Aannemingen glasbolreflectoren geplaatst op diverse op- en afritten in…

Verder lezen

In opdracht van Van Doorn Geldermalsen hebben we in maart 2020 anti blinderings lamellen geleverd voor de N246 en wederom nog…

Verder lezen